Контакт

Нашата локација

Адреса:
МЕБЛОМАК
Ул. Драган Ѓаконовски Шпато бр.18/1
1000 Скопје
Спроти Зоолошка градина Скопје,
на местото на ресторан Стара Галаксија
Телефон:
+389 02 3102 906 | 070 27 00 77

Контакт форма

Име:


E-mail:


Опис:


Внесете го кодот од сликата: