Почетна » ГАРНИТУРИ » KLER Фотелји

Прикажи:
Сортирај по:
ANDANTE
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/andante,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
BOLERO
..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
BORSA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/borsa,id-3..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
CAMERATA | КОЖА
Фотеља Висококвалитетна телешка кожа Боја: КРЕМ/СИВА За повеќе информации Ве молиме посе..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.65.642Ден.
FLAMENCO | КОЖА
Фотеља Висококвалитетна телешка кожа Боја: Темно ВИОЛЕТОВО За повеќе информации Ве молим..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.82.916Ден.
HABANERA | КОЖА
Фотеља Висококвалитетна телешка кожа Боја: КАФЕАВА За повеќе информации Ве молиме посете..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.73.515Ден.
MONODIA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/monodia,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
OPUS DUE | КОЖА
Релакс Фотеља со електричен мотор (електро релакс механизам) Висококвалитетна телешка..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.96.334Ден.
OPUS UNO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/opus-uno,i..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
PIATTO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/piatto,id-..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
TAMBURO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/tamburo,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
UMORESCA BURLESCA ARABESQUE
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/umoresca-b..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
TWIST SOLO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/twist-solo..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.104.472Ден.