Почетна » ГАРНИТУРИ » KLER

За повеке информации Ве молиме кликнете на следниот линк: 

http://en.kler.eu/armchairs-and-sofas


 

Прикажи:
Сортирај по:
ACCORDO PRIMA
За повеќе информации Ве молиме посететего следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/accordo-pri..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.0Ден.
ACCORDO QUARTA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/accordo-qu..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
ADAGIO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/adagio,id-..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
APREGGIO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/arpeggio,i..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
ARIA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/aria,id-38..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
BALLATA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк:   ..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
BASSO
..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
BLUES
..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
BUFFO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/buffo,id-1..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
CALYPSO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/calypso,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
CAN CAN | КОЖА
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/can-can,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.377.048Ден.
CORALE 3+2+1 КОЖА
Тросед + Двосед + Фотеља Висококвалитетна телешка кожа Боја: Слонова Коска  За пове..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.177.546Ден.
CORRENTE
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/corrente,i..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
DANZA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк:http://kler.eu/fotele-i-sofy/danza,id-29?ka..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
FANTASIA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/fantasia,i..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
LARGO | АГОЛНА | КОЖА
2NL/X90K/3NP | Аголна 2.37m X 2.76m За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: ..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.260.674Ден.
LAUDA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/lauda,id-3..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
MINUETTO | 3+2 | КОЖА
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://www.kler.eu/fotele-i-sofy/minuet..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.259.321Ден.
MOLTO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/molto,id-4..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
OPERA
..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
ORFEO
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/orfeo,id-2..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
OVERTURA | 3+2 | КОЖА
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/overtura,i..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.157.593Ден.
PARTITA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/partita,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
RAPSODIA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк:http://kler.eu/fotele-i-sofy/rapsodia,id-53..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
ROMANZA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/romanza,id..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
ROUNDABOUT
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/rondo,id-5..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
SCHERZO 3+1+1 | КОЖА
Тросед + Две Фотељи Висококвалитетна телешка кожа Боја: Млечно БЕЛА За повеќе информации..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.192.556Ден.
SINFONIA
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/sinfonia,i..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
STUDY
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/etiuda,id-..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
SUITE
..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
SWING
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/swing,id-6..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
TWIST
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/twist,id-6..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
VALZER
За повеќе информации Ве молиме посетете го следниот линк: http://kler.eu/fotele-i-sofy/valzer,id-..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.118Ден.
MEZZO | КОЖА
Аголна + Фотеља Висококвалитетна телешка кожа Боја: КРЕМ За повеќе информации Ве молиме ..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.273.525Ден.
MEZZO | КОЖА | Само Аголна
Аголна Висококвалитетна телешка кожа Боја: КРЕМ За повеќе информации Ве молиме посетете ..
Во листа со желби
Спореди со друг
Ден.198.230Ден.